Kristijan Janušić, copywriting | BLOG

Blog o digitalnom marketingu, odrastanju, tehnologiji, web dizajnu, data science i nekim novim iskustvima.

Traži se 20 najboljih startupova: Prijavite se na Seedcamp Week u Londonu

Ovaj prestižni događaj koji traje 4 dana, jedan je od najposjećenijih i najzanimljivijih događaja za mlade poduzetnike iz cijelog svijeta. I sam ću prisustvovati događaju – koliko iz osobnog interesa, toliko i radi promjene okoline i širenja mreže, te upoznavanja poduzetnika i investitora iz industrije. Cilj ovakvog događaja je spajanje 20 najvećih talenata iz web, mobilne i softver industrije s vodećim poduzetnicima, developerima i investitorima iz cijelog svijeta. Prijavite se odmah i pristupite SeedCamp zajednici u 2015. godini.


DOGAĐAJ: Seedcamp Week London
DATUM I VRIJEME: 02.02.2015 – 05.02.2015.
PRIJAVE: 17.11.2014. – 11.01.2015.
LOKACIJA: Campus London, London <<<

PRIJAVITE SE OVDJE

Kako bi se bolje upoznali s ovim događajem, saznali iskustva drugih i najbolje se pripremili i za vlastitu prijavu, predlažem da pratite SeedCamp službenu i Facebook stranicu, a prisutni su i na Twitteru. Na taj ćete način najbolje vidjeti što se od vas točno traži i koje korake je potrebno poduzeti kako bi se kvalitetno i uspješno prijavili. U ovom slučaju, iskustva drugih su vam najbitnija, jer na tuđim greškama se najbolje uči. Ili na vlastitim? Kako god bilo, naučite prvo na tuđim.

Pristupnicu popunite što detaljnije, a najgore što možete učiniti je, žuriti se. Svoju ideju jasno komunicirajte, navedite koji problem rješava i fokusirajte se na snagu vašeg tima. Obećajem vam, ekipa iz SeedCampa ne želi vidjeti “one man show”. Oni žele znati sve o vama kao timu i kao pojedincima koji su ključni kako bi taj tim funkcionirao.

Kao tim, na SeedCampu, imat ćete pristup svjetski poznatim savjetnicima, koji su tamo da vam pomognu i pripreme vas za prezentaciju, stoga je vrlo bitno predstaviti im ideju što kvalitetnije. Ako niste svjesni, samim uvažavanjem vaše pristupnice, bit ćete prepoznati kao 1 od 20 najboljih startupova u regiji, a samim tim, direktan put prema investitorima na svjetskom nivou vam je itekako otvoren.

seedcamp_week_london_kristijan_janusic_copywriting_socialmedia_ideas

RASPORED

09:00 – 18:30 | Glavni događaj, kad će 20 finalista imati priliku komunicirati s najpoznatijim poduzetnicima, investitorima, developerima i profesionalcima iz web industrije. Timovi će imati priliku predstaviti ideju u vremenskom periodu od 3 minute, zajedno uz panel diskusije i 1:1 mentorstva.

Sve zajedno osmišljeno je na način da se komunikacija između timova i mentora maksimizira, a to je ujedno i najpopularniji način komunikacije potvrđen na svim SeedCampovima do sad.

Ja vam samo mogu reći sretno, a kako bi povećali šanse i ušli u uži krug, ideju razradite do kraja, raspišite se, onda odbacite sve nepotrebno i držite se srži (rješavanje eventualnog problema i snage tima i svih pojedinaca). Ako i ne uspijete, probali ste i tako barem djelomično postali dio jednog od najpoznatijih tehnoloških događaja u Europi.


TKO SAM JA?

Nudim profesionalne usluge digitalnog marketinga s naglaskom na #copywriting, #socialmedia i razvijanje ideja, a posebno zadovoljstvo pronalazim u kreiranju web sadržaja, slogana i oglasa, SEO članaka, direktnih mailova, recenzija, životopisa i više. JAVITE SE!

Kristijan Janušić, copywriting